PROJECT 'ZILVERSTERRE' te Gent (miljoenenkwartier)EXCLUSIEVE VERKOOP VAN ASSISTENTIEWONINGENReeds 85% flats verkocht!

Wenst u op de hoogte gebracht te worden van ons nieuw project in het miljoenenkwartier te gent?
neem nu contact op! 


 


Veilig en rendabel beleggen in serviceflats op een absolute topligging!

Naast een gegarandeerde vergoeding, krijgt u als eigenaar directe voorrang bij nood aan zorg. Op die manier bent u het dreigende plaatstekort door de vergrijzing net te slim af.

Nu investeren betekent uw eigen toekomst veilig stellen.


Wenst u meer informatie of prijzen, neem dan nu contact op met
Sophie Hellebaut op 0476/99 77 63 of via info@hellebaut.be.

INFOSESSIES


Schrijf u nu in en woon een infosessie bij.

Wanneer?

- dinsdag 7 november om 19h
- dinsdag 14 november om 9h30

De infosessies vinden plaats in WZC De Zilvermolen, Heerweg Zuid 126 te 9052 Zwijnaarde.
Waarom investeren in dit unieke project?U investeert in bakstenen. Uw assistentiewoning is uw eigendom. Dat wil zeggen dat u deze eigendom kan verkopen wanneer u het wenst of dat de flat kan geërfd worden door uw nabestaanden. Daarenboven bent u mede-eigenaar van de gemeenschappelijke ruimtes zoals de mooie, groene tuin rondom.

Care Invest Zwijnaarde nv is een nagenoeg 100% dochtervennootschap van de vzw Woon- en Zorgcentra De Foyer en is speciaal opgericht om het vastgoed van WZC Zilversterre te realiseren. Care Invest Zwijnaarde nv verkoopt aan u de door u gekozen assistentiewoning, samen met uw aandeel in de gemeenschappelijke ruimtes.
Hellebaut Vastgoed is aangesteld om u daarbij te begeleiden.

Vzw Woon- en Zorgcentra De Foyer is verantwoordelijk voor de exploitatie van WZC Zilversterre en heeft daarvoor het nodige gespecialiseerde personeel in dienst. U stelt uw assistentiewoning ter beschikking van de vzw (vruchtgebruik) en ontvangt daarvoor in ruil een vergoeding die geïndexeerd wordt. Het is ook de vzw WZC De Foyer die de wachtlijst beheert.

 

 

Oplevering voorzien najaar 2017

Inschrijving infosessieBezoek de website www.careinvest.be en volg de evolutie de werken op de voet, schrijf u in op de nieuwsbrief,  of kom meer te weten over vzw WZC De Foyer en Care Invest.