Project Description

Te koop

14 assistentiewoningen

Opbrengsteigendom – assistentiewoningen

Het is zover, de bouwvergunning voor Arion in Zwijnaarde is er! Dat wil ook zeggen dat de verkoop van de 14 assistentiewoningen wordt gelanceerd.

Maandag 2 maart was de officiële datum van de start van de bouwwerf. De ruwbouw zal, net als die van WZC Zilversterre, door de Gebroeders Van Huele verzorgd worden. De oplevering is voorzien voor najaar 2021.

Als uitbater kan de WZC De Foyer vzw ondertussen van heel wat mond-aan-mond reclame genieten door de uitstekende dienstverlening. Dat vertaalde zich in het verleden ook in een enorm succes van de verkoop en de verhuring van de assistentiewoningen in Zwijnaarde (WZC De Zilvermolen) en in het Miljoenenkwartier te Gent (WZC Zilversterre).

INTERESSE? Neem vrijblijvend contact op voor meer info.

UPDATE: alle geplande infosessies werden geannuleerd. Voor meer info omtrent de projecten kunt u nog steeds persoonlijk bij ons terecht!

Naast een gegarandeerde vergoeding, krijgt u als eigenaar directe voorrang bij nood aan zorg. Op die manier bent u het dreigende plaatstekort door de vergrijzing net te slim af.

Nu investeren betekent uw eigen toekomst veilig stellen.